Algemeen

Advies

Een advies voor het zonnen is gebaseerd op het met de klant gehouden intake-gesprek. In dit gesprek wordt o.a. de huidtype van de klant vastgesteld. Ook de wensen van de klant komen hierbij aan bod, maar het uitgangspunt is dat de klant verantwoord gaat zonnen. Er worden GEEN gegevens van de klant opgeslagen, het intake-formulier wordt aan de klant meegegeven. Ook bij volgende zonnebanksessies wordt er door de gastvrouw op toegezien dat een klant verantwoord blijft zonnen en derhalve niet gaat zonnen onder een zonnebank waarvan wordt ingeschat dat deze niet past bij de huidtype van de klant.

Hygiëne

Onze zonnebanken worden dagelijks gedesinfecteerd voordat deze in gebruik kunnen worden genomen. Daarnaast worden de zonnebanken natuurlijk na gebruik door het personeel schoongemaakt voor de volgende klant. De klant wordt verzocht de verstrekte handdoek na gebruik te deponeren in de wasmand.

Personeel

In onze Zonnestudio zijn 4 gastvrouwen werkzaam welke allemaal zijn gecertificeerd. Hiervoor hebben zij een proeve van bekwaamheid afgelegd, afgenomen door JK Nederland (bekend van Devoted Creations – Tanning Skincare) en afgenomen door Australian Gold. Onze gastvrouwen kunnen u deskundig adviseren over het gebruik van zonnebanken en gebruik van zonnecrèmes van Devoted Creations en Australian Gold.

Zonnekaart

Nog voordeliger zonnen kan door de aanschaf van een zonnekaart. Deze zijn te koop voor 30, 50, 70 en 100 euro: u krijgt 5 euro cadeau bij de zonnekaart van 30 euro, 10 euro cadeau bij de zonnekaart van 50 euro, 15 euro cadeau bij de zonnekaart van 70 euro en 25 euro cadeau bij de zonnekaart van 100 euro!!!

Uiteraard is het mogelijk een zonnekaart aan iemand cadeau te geven. Zoekt u een cadeau voor een lager bedrag dan 30 euro dan biedt de cadeaubon uitkomst. Deze is vanaf 8 euro beschikbaar.

img_0653